Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Deixalleries mòbils

Les deixalleries mòbils són un nou servei de proximitat promogut en el marc del Pla Nacional de Residus que pretén apropar la deixalleria a través d'uns remolcs que donaran sortida a la recollida selectiva de residus domèstics com ara bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics com mòbils, assecadors, torradores, planxes, entre d'altres, radiografies, piles i bateries, aerosols, tòners i material informàtic o olis vegetals.

La finalitat d'aquestes deixalleries mòbils és facilitar la gestió dels residus dels ciutadans a través d'una millora en la recollida selectiva, complementant així a la xarxa de deixalleries i mini deixalleries.

Les deixalleries mòbils són un remolc que es trasllada cada 15 dies a diferents punts de la parròquia: a l'aparcament comunal dels Espialassos, a l'aparcament de les Bons i a l'aparcament comunal de la Canadilla. Al Pas de la Casa hi ha una deixalleria mòbil al carrer Bearn.

Durant la temporada d'hivern només està operatiu el remolc d'Encamp.

<bound method DexterityContent.Title of <Document at /fs-comu_encamp/comu_encamp/serveis/residus/deixalleries-mobils>>_image.jpg