Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Al Pas com a casa...

... Treballem plegats?

Al Pas com a Casa és una campanya de sensibilització amb la finalitat de conscienciar de la necessitat de revertir determinats comportaments que interfereixen en la tranquil·litat i la seguretat d'un indret dinàmic i viu. Aquest manual és una eina de suport per contribuir al desenvolupament raonat de l'animació de la vila a la nit. L'objectiu és aconseguir fer compatible l'activitat del sector de l'oci nocturn amb el descans dels veïns i els turistes. Estem treballant per fer del Pas de la Casa un destí de qualitat.

Tant si ets un veí com un turista, el propietari d'un local d'oci o un operador turístic, aquest manual està adreçat a tu. Si us plau, dedica-li uns minuts. Volem donar-te unes pautes perquè ens ajudis a construir un nou model d'oci cívic, sostenible i compatible amb els diferents actors implicats.

Per això necessitem la teva col•laboració; volem que tinguis cura de la vila i de les persones que hi conviuen com en tens de la teva llar i de la teva família. El sentit comú ens diu que a casa mesures el soroll, no llences les escombraries a terra i adoptes una conducta cívica; adopta-la també al Pas de la Casa. Volem promoure entre tots un oci respectuós i de convivència amb la finalitat de prevenir disturbis i aldarulls al carrer.

Aquesta campanya està impulsada per la Taula Transversal per a la Millora de l'Oci Nocturn del Pas de la Casa, formada per l'Administració comunal, el Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa, els empresaris de locals d'oci nocturn, els representants del sector hoteler i d'allotjaments turístics, l'INPUB (Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa) i l'associació de veïns, amb la finalitat de treballar per un oci respectuós i de convivència i promoure'l, així com de prevenir conductes de risc. La funció de la Taula Transversal respon a un compromís amb l'educació cívica per facilitar un màxim d'informació útil per al ciutadà, advertir de les conductes incíviques i implicar les persones en allò que passa al Pas de la Casa.

Perquè enlloc s'hi està millor, volem fer-te sentir al Pas com a Casa.

Moltes gràcies per la teva atenció i col·laboració.


Taula Transversal per a la Millora de l'Oci Nocturn del Pas de la Casa.