Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Menjador de la gent gran

Tots a taula! El servei de menjador per a la gent gran ofereix la possibilitat de gaudir d'àpats diaris equilibrats i de qualitat.
Aquest servei, amb una capacitat per a 30 persones, ofereix a les persones majors de 65 anys, als pensionistes per invalidesa i viduïtat majors de 60 anys, i als seus cònjugues o persones amb relació similar de convivència, la possibilitat de gaudir d'uns dinars equilibrats i de qualitat en un espai cèntric i adaptat (El Casal del Poble), on els usuaris podran compartir un àpat amb coneguts de la parròquia i convidar, puntualment, amics o algun familiar sense límit d’edat o residència, sempre que les places disponibles ho permetin. Per tant, a la vegada que la gent gran s’alimenta adequadament, el menjador es converteix, també, en un espai de relació social.
 
A l'implementar nous serveis, avancem en consonància amb els “Principis de les Nacions Unides a favor de les persones grans”, aprovat per l’Assemblea General: “dignitat, independència, autorealització, participació i atencions assistencials”. L'objectiu és ajudar a la permanència de les persones majors en el seu domicili i entorn habitual, i amb una bona qualitat de vida, el màxim de temps possible.
 
Destinataris
 
  • Persones majors de 65 anys.
  • Pensionistes d’invalidesa o viduïtat a partir de 60 anys.
  • Cònjuges o persones amb relació semblant de convivència amb els anteriors.
 
Preu
 
El preu del menú és de 5 euros amb l'aigua inclosa.
 
Horari
 
De dilluns a divendres, de les 13:00 a les 14:00.