Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rober Solidari

Rober Solidari Encamp.jpg

Les persones que necessitin roba o material del Rober Solidari s’han de posar en contacte amb el Servei d’Afers Socials del Comú d’Encamp i concertar una visita per acudir posteriorment a l’espai i escollir allò que els pugui ser d’ajuda.

De la mateixa manera, aquelles persones que vulguin fer entrega de forma voluntària i altruista de qualsevol material o roba amb l’objectiu de donar-li una segona vida, també s’han de posar en contacte amb el Servei d’Afers Socials.

Al Rober Solidari s’hi pot dipositar: roba, jaquetes, anoracs, abrics, calçat, mantes, llençols, jocs infantils i altre material en bon estat, com esquís, cotxets de bebè, cadiretes del cotxe de nadons, cotxets de passeig, etcètera. Per contra, no es pot portar roba i material que estigui en mal estat o que no es pugui reutilitzar. Tampoc es pot donar tot el que no es consideri que va en relació amb el projecte o no pugui donar servei a ningú més.

Davant de qualsevol dubte o per a més informació es pot contactar amb el Departament d’Afers Socials del Comú d’Encamp al telèfon +376 731 670, al WhatsApp comunal +376 653 200 o al correu electrònic social@encamp.ad.