Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cotxes abandonats

El servei de circulació realitza controls esporàdics per carrers i aparcaments gratuïts de la parròquia per tal d'evitar l'ocupació prolongada de les places d’aparcament.

Procediment per a la retirada del vehicle

Retirada vehicle

1) fer un control per localitzar si un un vehicle té símptomes clars d'abandonament.

2) un cop localitzat el vehicle, es deixa transcórrer 3 ó 4 dies per verificar si el propietari ha retirat, o no, el vehicle.

3) si passat aquest temps el vehicle continua al mateix lloc, se li posa una etiqueta de + 48 hores amb la que s'indica que transcorregut aquest temps es procedirà a la retirada del cotxe amb el servei de grua.

4) passades les 48 hores, es retira el vehicle de la via pública i és transportat a l'aparcament Devesa, exclusiu per a aquests cotxes retirats.

5) es procedeix a la verificació i contrast de les dades per assegurar-se que el vehicle no ha patit cap modificació a les plaques de la matrícula i al xassís.

6) a continuació, s'envia una carta al propietari per avisar-lo de que si no es posa en contacte amb els serveis comunals en un mes, es procedirà a publicar l'avís al BOPA i, posteriorment, al desballestament del vehicle.

7) una vegada passat aquest mes de termini, s’adjunta a la comissió de circulació una relació dels vehicles abandonats a la via pública, els quals són aprovats i ratificats per la Junta de Govern i posteriorment publicats al BOPA.

Grua

Sancions

Tots el vehicles són sancionats pels articles següents:

-al moment de posar-li la enganxina de +48 h, estacionar un vehicle +48 h al mateix lloc (8.3 Via pública)

-quan s’efectua la retirada, servei de grua (10.A.5 OPP) i abandó de vehicles (8.4 Via Pública)