Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Breu història

Us donem la benvinguda a la secció de la pàgina web del Comú d’Encamp dedicada a fer que conegueu una mica més el Llaç d’Animació “Els Marrecs”. La nostra història comença l’any 1997 quan vam obrir portes. Aleshores, el Llaç disposava de 3 classes. Durant tot aquest temps hem anat creixent en la concreció i definició dels nostres objectius i actualment entenem que els principals són els d’oferir un servei que afavoreixi el desenvolupament de cada infant. Creiem que hem de vetllar en primer lloc per les necessitats d’higiene, d’alimentació i de salut però sense oblidar totes les altres necessitats afectives, socials, cognitives, motrius i emocionals que tots els infants tenen.

Per realitzar el nostre objectiu és molt important el treball conjunt amb les famílies. La nostra tasca és sempre complementària de la que els pares, mares i altres familiars hagin decidit donar als infants. En quant a la metodologia de nostre treball creiem que sempre hem d’intentar partir dels coneixements previs de l'infant per, d’aquesta manera, aconseguir que els aprenentatges que realitzi siguin realment significatius per a ell.

També volem promoure l’autonomia de cada infant dins de les seves possibilitats. Per aconseguir això treballem tenint en compte el seu nivell de desenvolupament. Tot això ho volem fer en un clima afectiu adequat, càlid i acollidor, però sense renunciar que els infants vagin adquirint normes i pautes de comportament quotidià, tan necessàries per a la seva estructuració i coneixement del món i, per tant, per al seu benestar.