Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Club TAE (Tir amb Arc Encamp)

Web: http://tir-amb-arc-encamp.webnode.es/

Contacte: Lluís Vivé al telèfon 822514

Dies d'entrenament i horari: les sessions d’iniciació amb adults tenen lloc cada dimecres, de 20 a 22.45 h. a la sala polivalent (al 3r pis) del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

El club: el club TAE és el primer club de tir amb arc del país. Des de fa més de 13 anys promociona diferents modalitats esportives derivades de la pràctica del tir amb arc, especialment les de tir de camp, tir en sala i tir a l'aire lliure.

Organitza cada any diferents lligues internes i encoratja i ajuda els seus esportistes en els desplaçaments a competicions de tots els nivells a l'estranger, especialment Catalunya i Espanya. A més a més, ha organitzat diferents esdeveniments esportius de gran magnitud al nostre país, des de Campionats de Catalunya en diferents modalitats, proves de la Lliga espanyola i catalana, el Campionat Europeu de Policies i Bombers, etc.

Si vols iniciar-te en el tir amb arc,  el club TAE t'ofereix dues sessions d’entrenament sense cap compromís i et cedeix el material de forma gratuïta. No cal que tinguis coneixements previs o pràctica anterior per a començar a fer tir amb arc amb nosaltres. L’entrenador del club, titulat oficialment per les Federacions Catalana i Espanyola, et supervisarà en les sessions d’iniciació al tir amb arc (si ho desitges).

Els socis i sòcies esportistes gaudeixen, a més a més, d’una ampliació d’horaris en d'altres instal·lacions del club, així com de nombrosos avantatges.