Dimecres 31 de Maig de 2023
capcalera6.jpg
capcalera7.jpg
Esteu aquí: Inici / Departaments

Departaments

Afers Socials

El departament de Social ha desenvolupat tot un seguit d'accions i serveis en els darrers anys per tal de millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de la parròquia. En aquest apartat volem donar tota la informació necessària per tal d'arribar a tots els possibles destinataris que, de ben segur, podran beneficiar-se d'algunes de les activitats i iniciatives proposades pel departament de social.

Afers Socials - Llegir Més

Cadastre

El Cadastre és una eina necessària i obligatòria pel desenvolupament sostenible de qualsevulla societat. Permet conèixer millor la riquesa territorial, essent un mitjà imprescindible per la planificació i ordenació del territori, per l’estimació i assignació de recursos, i dóna seguretat jurídica a totes les transmissions patrimonials.

Cadastre - Llegir Més

Circulació i Atenció Ciutadana

Des del departament de Circulació volem que aquest espai sigui un lloc on els ciutadans puguin consultar aquella informació que desconeixen i que pot ajudar a millorar a l'hora de circular. El despatx de circulació ofereix informació sobre l'estat de les carreteres, permís d'ocupació de la via pública, atenció al ciutadà durant 365 dies a l'any, descàrrecs de denúncies, servei de desballestament de vehicles i molt més. L'horari d'atenció al públic, actualment per motius de la pandèmia és de dilluns a dijous de 9 h a 16 h i divendres de 9 h a 15 h

Circulació i Atenció Ciutadana - Llegir Més

Cultura

Des del departament de Cultura pretenem aproximar tota la informació cultural a tota la ciutadania a través d'aquest espai de la web del Comú d'Encamp. Aquí podràs trobar informació relativa a les festes, tradicions i activitats culturals organitzades pel comú així com les dades imprescindibles de les biblioteques comunals, les associacions culturals, les sales d'exposicions i els museus de la parròquia.

Cultura - Llegir Més

Esports

Encamp ha esdevingut un referent en el món de l'esport. A banda de comptar amb un gran nombre d'associacions en aquest àmbit, s'ha convertit en un indret ideal per a clubs de renom com el FC Barcelona per fer-hi les estades de pretemporada. I és que la parròquia compta amb unes instal·lacions esportives modernes i diversificades perquè tothom pugui gaudir-ne.

Esports - Llegir Més

Finances

En aquesta secció podeu consultar la liquidació dels pressupostos d'exercicis anteriors. Qualsevol persona interessada pot sol·licitar un exemplar dels estats financers i la liquidació del pressupost de l'exercici al servei de tràmits del Comú d'Encamp.

Finances - Llegir Més

Higiene, Medi ambient i Agricultura

Aquest espai ha estat creat amb la voluntat que els usuaris pugueu accedir a tota la informació que genera el departament d'Higiene i medi ambient com ara les campanyes que hem organitzat i que es troben vigents tals la recollida d'oli o les minideixalleries. Tanmateix, trobareu informació relativa als concursos d'embelliment de la parròquia així com tot allò que cal saber sobre la treta de neu comunal, els treballs d'arranjaments de camins o la gestió forestal. Amb tot, us recomanem, també, l'apartat on podeu consultar tots aquells serveis que teniu al vostre abast com ara la deixalleria comunal o els serveis de recollida.

Higiene, Medi ambient i Agricultura - Llegir Més

Infància i Joventut

Des del departament d'Infància i Joventut volem donar a conèixer els espais joves de què disposa la parròquia perquè tots els joves encampadans en puguin fer ús. Així com els serveis adreçats als infants. En els següents apartats us expliquem què són, com funcionen cadascun d'ells, així com els horaris d'obertura i les activitats que es desenvolupen a cada centre.

Infància i Joventut - Llegir Més

Obres Públiques i Urbanisme

Amb l´aprovació del Pla d'Ordenació i Urbanisme Parroquial, la parròquia d´Encamp ha guanyat en qualitat de vida. Avui hem fet un pas més i hem acostat aquest Pla a totes les llars per tal que tots aquells interessats, ciutadans de la parròquia o no, puguin gaudir del Pla d´Ordenació i Urbanisme de la Parròquia d'Encamp en format íntegre sense haver-se de desplaçar.

Obres Públiques i Urbanisme - Llegir Més

Comparteix

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC
Comú d'Encamp | Principat d'Andorra
Plaça dels Arinsols, 1
AD200 Encamp (Principat d'Andorra)
Tel. +376 873 200