Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xavi Pascual: 'A Encamp, estem a casa'

L'equip del FC Barcelona d'handbol està realitzant, per desè any consecutiu, la seva estada de pretemporada.
Xavi Pascual: 'A Encamp, estem a casa'.

La sala de premsa del Comú d'Encamp ha acollit, aquest migdia, la presentació de la desena pretemporada consecutiva que està realitzant el FC Barcelona d'handbol a Encamp.

La cònsol menor d'Encamp, Esther París, ha presidit la roda de premsa acompanyada per Jordi Argemí, directiu del FC Barcelona, i per l'entrenador i el capità de l'equip, Xavi Pascual i Víctor Tomàs.

París s'ha mostrat orgullosa que, per desè any consecutiu, ll'equip d'handbol del FC Barcelona torni a confiar en les instal·lacions encampadanes per a realitzar els primers entrenaments de la temporada i ha afegit que 'és un valor afegit per l'estratègia esportiva de la nostra parròquia acollir les seccions del Barça'.

Per la seva banda, Argemí, directiu del FC Barcelona responsable de la secció d'handbol, que enguany ha volgut estar present en l'estada de pretemporada de l'equip, ha agraït al Comú d'Encamp 'el tracte excepcional que ha rebut l'equip en aquests deu anys', esperant que en puguin seguir sumant molts més. Argemí ha destacat 'la professionalitat i el tracte agradable i molt personal' que reben a les instal·lacions i a l'hotel de concentració de l'equip.

Xavi Pascual i Víctor Tomàs també han agraït al comú les facilitats que troben cada any a Encamp, on, com ha dit Pascual, 'estem a casa'.

Pel que fa a la part esportiva de la pretemporada, l'equip està realitzant triples sessions amb carrera contínua, treball al gimnàs i entrenament a la pista, pensant ja en els objectius marcats per la següent temporada, que començarà el 28 d'agost amb la Super Globe i el 3 de setembre amb la Supercopa d'Espanya.

En finalitzar la roda de premsa, s'ha realitzat la tradicional fotografia amb els jugadors i els membres de l'equip tècnic del FC Barcelona d'handbol a la porta de casa comuna.