Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vols saber més sobre el Sistema Solar i l’Univers?

Ets un apassionat de l’astronomia? Vine a la sessió de planetari que organitza l’astrònom i divulgador del Parc Astronòmic del Montsec, Joan Pujol, a les biblioteques
Vols saber més sobre el Sistema Solar i l’Univers?.

El dimecres i dijous, 14 i 15 de juny, s’organitza a la Biblioteca del Pas de la Casa i Encamp sessions de planetari a càrrec de Joan Pujol, l’astrònom i divulgador del Parc Astronòmic del Montsec. L’activitat consisteix en projectar espectacles audiovisuals educatius en format esfèric (360º) i representacions del Sistema Solar i de l’Univers.

Durant els dos dies es faran sessions per a les escoles de la parròquia on els protagonistes seran el Sol i la Lluna. Els infants descobriran les misterioses i entretingudes històries mitològiques que els envolten.

D’altra banda, també s’han organitzat sessions per a les famílies, al Pas de la Casa, el dimecres 14 de juny a les cinc de la tarda a la biblioteca, i a Encamp, a partir de les vuit del vespre de dijous 15 de juny. Pel que fa al públic més familiar, hi haurà dues opcions, 'L'albada, el crepuscle, les fases de la lluna i els eclipsis', on s'explica de forma molt visual com es produeixen aquests esdeveniments, alhora que es mostra de manera molt detallada el Sistema Solar i, per una altra banda, 'El Sistema Solar i la descoberta de l'Univers', on descobrirem què hi ha més enllà de la nostra galàxia.

No et perdis el taller. Joan Pujol aproparà l’astronomia a tothom!