Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un videomapatge als jardins de Ràdio Andorra obrirà la programació cultural d’estiu d’Encamp

· La història de Ràdio Andorra projectada sobre la façana de l’edifici, l’actuació de l’Esbart Sant Romà i dels Made in Black tindrà lloc el 6 de juliol a partir de les 22:15 · Tots els dijous a les 19:00 hi haurà música en directe a Sant Miquel i els dimarts a les 11:00 espectacles infantils al Pas de la Casa
Encamp en clau de llum .
Encamp en clau de llum

Encamp, 4 de juliol de 2023.- Acte ajornat pel risc de pluja. Les previsions del temps per aquesta setmana preveuen forts ruixats i per tant, en previsió s'ha ajornat l'espectacle. En breu es comunicarà la nova data.

......

Encamp, 3 de juliol 2023.- Un vídeomapatge, un espectacle de llum i música projectat sobre la façana d’un edifici, en aquest cas sobre la història de Ràdio Andorra i sobre el mateix edifici que la va acollir, obrirà la programació cultural d’estiu de la parròquia d’Encamp amb una sessió única de l’Encamp en Clau de Llum, que tindrà lloc a les 22:15 de la nit, aquest dijous 6 de juliol.

L’espectacle consistirà en una projecció artística, amb música i guió original, que repassarà les diferents etapes, des de la dècada dels 40 fins a la dècada dels 80, de l’emblemàtica emissora de ràdio, sobre el propi edifici que la va acollir i que actualment, una vegada rehabilitat, és la seu d’Andorra Turisme.

El projecte audiovisual vindrà signat per Slide Media Studio, un estudi de creació audiovisual i de reconegut prestigi internacional pels seus espectacles de gran format que ha preparat un espectacle audiovisual, únic i singular per l’ocasió.

La vetllada l’obrirà un espectacle de dansa de l’Esbart Sant Romà en els mateixos jardins de Ràdio Andorra i clourà amb un concert de Made in Black. Durant tota la nit hi haurà servei de bar amb una food truck especial per l’ocasió.

 

..

Vespres d’estiu a Sant Miquel: música en directe a la plaça

La programació cultural d’estiu es complementarà amb “els vespres d’estiu”, on tots els dijous a les 19:00 del vespre hi haurà música en directe a la plaça de Sant Miquel.

Exceptuant el primer dia que l’actuació començarà a les 19:30 i serà en divendres, amb els grup andorrà Freyj. Seran un total de vuit grups, alguns d’Andorra  i d’altres internacionals i amb estils diversos que portaran el rock, el pop, la música irlandesa o la rumba entre altres, tots els dijous al centre d’Encamp.

Podeu consultar tota la programació aquí

 

Estiu de gresca al Pas de la Casa, una proposta per al públic familiar i infantil

La programació cultural es complementa amb una programació especial al Pas de la Casa, que aquest any es centra amb el públic infantil, ja que tots els dimarts al matí a les 11:00 tindrà lloc un espectacle infantil al centre del poble, concretament a la plaça de l’Església, especialment dirigit al públic familiar. Demà dimarts serà el torn dels Atrapasomnis amb l’espectacle “El Planeta Violeta”.

Podeu consultar tota la programació aquí