Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Videomapatge a Ràdio Andorra per l'Encamp en clau de llum, demà dimecres 12 de juliol

· La història de Ràdio Andorra projectada sobre la façana de l’edifici, l’actuació de l’Esbart Sant Romà i dels Fraggles Rock tindrà lloc demà 12 de juliol a partir de les 22:15 després de l'ajornament per mal temps de la setmana passada
Cartell Encamp en Clau de Llum 2023.
Cartell Encamp en Clau de Llum 2023

Encamp, 11 de juliol 2023.- Un vídeomapatge, un espectacle de llum i música projectat sobre la façana d’un edifici, en aquest cas sobre la història de Ràdio Andorra i sobre el mateix edifici que la va acollir, serà la sessió única de l’Encamp en Clau de Llum del 2023, i finalment tindrà lloc a les 22:15 de la nit, aquest dimecres 12 de juliol, després que s'hagués d'ajornar pel risc de pluja de la setmana passada.

L’espectacle consistirà en una projecció artística, amb música i guió original, que repassarà les diferents etapes, des de la dècada dels 40 fins a la dècada dels 80, de l’emblemàtica emissora de ràdio, sobre el propi edifici que la va acollir i que actualment, una vegada rehabilitat, és la seu d’Andorra Turisme.

El projecte audiovisual vindrà signat per Slide Media Studio, un estudi de creació audiovisual i de reconegut prestigi internacional pels seus espectacles de gran format que ha preparat un espectacle audiovisual, únic i singular per l’ocasió.

La vetllada l’obrirà un espectacle de dansa de l’Esbart Sant Romà en els mateixos jardins de Ràdio Andorra i clourà amb un concert dels Fraggles Rock, un grup musical amb molta experiència a sobre dels escenaris que recuperaran els èxits del pop i el rock de les dècades dels 70, 80 i 90. Durant tota la nit hi haurà servei de bar amb una food truck de productes d'Andorra.