Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Reebok Spartan Race Encamp-Andorra acaba amb una valoració positiva

Gregorie Rezzonico i Agata Pietroszek han estat els guanyadors de la categoria Super
La Reebok Spartan Race Encamp-Andorra acaba amb una valoració positiva.

La parròquia d'Encamp ha acollit aquest cap de setmana, la primera Reebok Spartan Race Encamp-Andorra. Més enllà de l'èxit de participació, la competició ha finalitzat amb una primera valoració positiva per part de totes les parts implicades.

El cònsol d'Encamp, Jordi Torres, ha valorat satisfactòriament de les sensacions percebudes durant tot el cap de setmana. "L'impacte inicial és molt positiu. A Grau Roig hi ha hagut un gran moviment durant els dos dies i a tota la parròquia s'hi veia gent".

Per la seva banda, el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, ha assegurat que Encamp i tota Andorra ha de seguir potenciant esdeveniments únics d'impacte com la Reebok Spartan Race per atreure nous visitants.

El director de la cursa, Ángel Sanz, ha posat en relleu la duresa de la carrera i la satisfacció d'haver pogut realitzar una gran competició. A més, ha assegurat que se seguirà treballant per dur a la parròquia el campionat Europeu.

En la vessant més esportiva, els guanyadors de la modalitat Súper ha estat el Gregorie Rezzonico (1.46 h), seguit de l'italià Eugenio Bianchi (1.48 h) i l'espanyol Lluís Barbé (1.49 h). Després dels més de 15 quilòmetres de recorregut i més de 20 obstacles, la Agata Pietroszek, ha estat la primera a creuar la línia d'arribada, seguida de Bérangère Gaumont (2.30 h) i Olga Estelle (2.37 h). Entre les activitats de la jornada, també hi ha hagut la primera Hurricane Heat d'Europa, una prova en equip que posa a prova la resistència dels participants .