Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns seixanta encampadans participen a la diada de Sant Romà de Vila

El programa d'actes ha començat amb una missa, a continuació ha tingut lloc un aperitiu per a tots els presents i després s’ha realitzat la tradicional ballada de sardanes.
Uns seixanta encampadans participen a la diada de Sant Romà de Vila.

Una seixantena de persones han participat, aquest dilluns, en la tradicional diada de Sant Romà de Vila, que s’ha celebrat, com ja és habitual, coincidint amb el dilluns de Pentecosta.

El programa d’actes s’ha encetat amb una missa a la petita església de Sant Romà de Vila oficiada pel mossèn Toni Elvira i a continuació ha tingut lloc un aperitiu per a tots els presents. Posteriorment, ha tingut lloc una ballada de sardanes.

La tradicional diada de Sant Romà de Vila és un dels aplecs que acull la parròquia d’Encamp a la primavera. “L’objectiu és que la diada torni a agafar pes important i sigui com la Festa Major de Vila”, ha destacat la cònsol menor, Esther París. Per això, com a novetat d’enguany, de manera paral·lela als actes protocol·laris, s’ha realitzat un cursa de trial puntuable per la copa d’Andorra, organitzada per la Federació de motociclisme i la Comissió de Festes d'Encamp.