Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes quantes idees literàries per a aquests dies d'estiu!

Tornem a casa nostra on hi tenim també grans talents en el camp de la narrativa. Darrerament,els nous escriptors s’han fet seves les xarxes socials, com en qualsevol altra professió i sabedors que tots passem moltes hores a Internet. En aquest sentit difonen la seva obra directament i la seva trajectòria en pàgines web i blocs.
Unes quantes idees literàries per a aquests dies d'estiu!.

Per començar centrem-nos en l’Iñaki Rubio, flamant guanyador del premi Joaquim Ruyra 2014 i membre del col·lectiu de la revista cultural Portella que es publica a Andorra. Si entrem al seu web www.inakirubio.com podrem llegir alguns dels seus contes. Recomano expressament que llegiu els contes “GPS” i “Recordant les vacances” recentment llegits públicament al Correllengua d’Encamp. Contes molt imaginatius, amb ritme i que deixen un bon regust.

Seguint la mateixa estratègia, però amb una mica més d’anys d’ofici i molt més provocador i escatològic vull recomanar també el blog de Jordi Cantavella,http://jordicantavella.blogspot.com.es/ , en el qual podeu trobar-hi alguns contes que es van interpretar en el recent recital de contes eròtics a la Biblioteca Comunal d’Encamp. Es tracta de contes molt breus a vegades esperpèntics i espontanis.