Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vuitantena de persones participen en el Concurs de punts de llibre de les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa

Tothom qui ho desitgi podrà veure els punts de llibre exposats a les biblioteques comunals
Una vuitantena de persones participen en el Concurs de punts de llibre de les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa.

Els guanyadors del Concurs de Punts de Llibre de les Biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa han rebut aquesta setmana els  premis.

Enguany s’hi ha presentat unes vuitanta persones, sent la participació al Pas de la Casa la més elevada, amb 55 concursants.

Al Pas de la Casa  el lliurament de premis es va realitzar dimarts a les sis de la tarda. En la categoria benjamí, la guanyadora ha estat Daniela Regalo i el segon premi se l'ha endut Luismi Mareiros. Pel que fa a la categoria alevina, el primer premi ha estat per a Varvara Frovola i el segon per a Josefa Peña. En la categoria infantil, el jurat ha determinat que el primer premi havia de ser per a Lara Regalo i el segon per a Maëlie Gomes. La categoria juvenil ha quedat deserta i en la categoria d'adults el primer premi ha estat per a Isabel Requena i el segon per a Laura González.

A Encamp l’entrega de premis va tenir lloc dimecres a la tarda. En la categoria benjamí, Isabel Montoro va endur-se el primer premi, seguida de Meritxell Chantal Micó. Pel que fa a la categoria alevina, Edgar Llauradó va ser primer, seguit de Carlota Pignon, que va quedar segon. Les categories infantil i juvenil van quedar desertes, i en la categoria d’adults, Manuel Alonso Pineda va ser primer, quedant segona Cristina Llorens.

Els guanyadors de cada categoria van ser premiats amb un lot de llibres i tindran el punt de llibre imprès.