Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena de corredors es preparen per a la Spartan Race d'Encamp

A l'entrenament s'ha treballat a través de diferents exercicis col·lectius i individuals, tant la velocitat com la força i la resistència
Una trentena de corredors es preparen per a la Spartan Race d'Encamp.

Els Cortals d'Encamp ha estat l'escenari escollit per celebrar, aquest dissabte, l'entrenament oficial previ a la disputa de la primera Spartan Race d'Encamp, que tindrà lloc els pròxims dies 30 i 31 de juliol. Durant l'entrenament, que ha comptat amb una trentena de corredors i s'ha allargat durant una hora i mitja. A l'entrenament s'ha treballat a través de diferents exercicis col·lectius i individuals, tant la velocitat com la força i la resistència.


Pel que fa al ritme d'inscripcions, el coordinador de la Spartan a Catalunya i Andorra, Toni Marcos, que ha estat un dels dos entrenadors de la sessió prèvia, ha detallat que ja s'ha superat el nombre de 1.000 inscrits i ha recalcat que l'objectiu segueix sent el de convertir la prova que es disputarà a Grau Roig en la "més dura del món". En aquest sentit, Marcos ha indicat que a banda dels obstacles que ja incorpora la mateixa organització en tot el recorregut, la prova que es disputarà a Andorra serà "molt més complicada, ja que s'ha de tenir en compte que hi ha molt desnivell acumulat i que hi ha zones amb un terreny molt tècnic".