Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quinzena de persones participen a la Vinoteca

La Biblioteca Comunal d’Encamp ha acollit aquest dijous al vespre la "Vinoteca", una proposta que combina literatura i vi.
Una quinzena de persones participen a la Vinoteca.

La Biblioteca Comunal d’Encamp ha acollit aquest dijous al vespre la Vinoteca, una proposta que combina literatura i vi. L’acte ha comptat amb uns 15 participants i l’objectiu ha estat difondre coneixements sobre el món del vi i els llibres d’una manera original i en un entorn singular.

L’encarregada de donar vida als textos és l’actriu Olga Cercós que en fa la lectura dramatitzada, la sommelier de la cooperativa Empordàlia de Vins i Olis, Alba Sala, explica les característiques dels vins i l’escriptor Miquel Martin, a banda de conduir l’acte, parla del maridatge que hi ha entre un vi i una lectura concreta.

A continuació, hi ha el nom dels vins sobre els que s’ha fet el tast. Així com també, els títols i els autors de les diferents lectures:

Els vins: Sinols reserva 2008, Sinols blanc 2013, Sinols criança 2010, Sinols negre 2013 i Sinols Garnatxa (vi dolç).

Les lecturesEmbriagueu-vos de Charles Baudelaire, Oda al vino de Pablo Neruda, Robayat d'Omar Khayyam, A drinking song de William Butler Yeats, Autoretrat a seixante-cinc anys de Joan Vinyoli, Hivernal de Guerau de Liost. Es tanca amb No se sap mai d'Imma Monsó ia amb una copa amb un líquid blau...que deixa volar la imaginació.