Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quarantena de persones celebren la festivitat de Sant Romà de Vila

La diada ha començat amb una missa a la capella de Sant Romà de Vila i després els assistents han pogut gaudir d’un aperitiu.
Una quarantena de persones celebren la festivitat de Sant Romà de Vila .

El cònsol menor de la parròquia, Jordi Torres, ha destacat el caire popular d’aquesta festivitat, i l’oportunitat que suposa de retrobar-se amb la gent del poble de Vila.


Amb motiu de la Pasqua de Pentecosta, s’ha celebrat aquest dilluns la diada de Sant Romà de Vila, amb la participació dels veïns que han volgut aprofitar la jornada per retrobar-se. Tot i que el temps no ha acompanyat, al voltant d’una quarantena de persones s’han acostat a la capella de Sant Romà de Vila i han participat a la missa. Tot seguit s’ha ofert un aperitiu per als veïns.

El cònsol menor de la parròquia, Jordi Torres, ha indicat que és una festa més de les moltes que es fan a la parròquia d’Encamp i que serveixen per agrupar la gent dels pobles i retrobar-se. A més, ha assenyalat que aquesta festivitat se celebrava abans el dilluns de Pasqua i tenia un caire més religiós, amb una processó a la nit i més actes religiosos, però que ha anat evolucionant i s’ha tornat una festa més popular.

A més del cònsol menor, Jordi Torres, i de veïns del poble, també han assistit a la celebració altres consellers del Comú, com els de l'oposició, Joan Sans i Eluska Galdós.