Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quarantena d'estudiants voluntaris participen en la jornada 'Let's clean up Europe'

El 'Clean up Day' europeu se celebra entre el 6 i el 8 de maig
Una quarantena d'estudiants voluntaris participen en la jornada 'Let's clean up Europe'.

Una quarantena d'estudiants voluntaris de secundària de l'Escola Andorrana d'Encamp han participat aquest divendres en la jornada 'Let's clean up Europe'. Els estudiants han sortit al matí del centre i han arribat a la urbanització Prat de la Salt d'Encamp, on han fet la recol·lecta de residus.

En total els estudiants durant el matí de divendres han recollit 70 kg de vidre, 10 kg de ferralla, 3 kg de fusta, 82 kg de plàstics i 22 kg de pneumàtics.

Cada any milions de tones d'escombraries acaben als oceans, platges, boscos i altres espais de la natura. Les principals causes són la producció insostenible i la manca de sensibilització per un món sostenible.

Amb la voluntat de reduir el nombre de residus abocats a la natura s'han organitzat a Europa diferents campanyes de neteja per fer front a aquest problema. El 'Clean up Day' europeu se celebra entre el 6 i el 8 de maig. I l'Escola Andorrana d'Encamp s'ha sumat a la iniciativa.

 

L'activitat ha estat molt útil per a tots els infants i adolescents perquè s'han adonat de la quantitat de residus que l'ésser humà llença a la natura.