Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena de persones assisteixen a la reunió informativa del Pas de la Casa

El ministre Camp va recalcar que en el marc d’aquest Pla es crearia una comissió del Pas de la Casa on hi hauria membres del Comú, representants d’Andorra Turisme i INPUB, entre d’altres.
Una cinquantena de persones assisteixen a la reunió informativa del Pas de la Casa .

A la sala de reunions del Centre Esportiu del Pas de la Casa es van aplegar una cinquantena de persones per escoltar la intervenció del ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, que va explicar el projecte pel que fa al Pas de la Casa del Pla estratègic de turisme de compres. El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, va obrir la sessió i va indicar que la reunió s’havia convocat amb la voluntat d’esvair els dubtes que s’havien generat al respecte de la proposta d’’outlet’ presentada pel ministre Camp. A la reunió també hi va assistir el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, que va assegurar que el Pas de la Casa havia de seguir apostant per un comerç de qualitat amb preus atractius.

Durant la reunió informativa, que va es va celebrar aquest dijous al vespre, el ministre Camp va dir que “no hi havia res tancat” i al mateix temps va demanar un vot de confiança als comerciants del Pas de la Casa. En aquest sentit, Camp va deixar molt clar que al Pas de la Casa no es faria cap ‘outlet’ sense la col·laboració i l’acceptació dels comerciants de la vila. Tanmateix, va recalcar que en el marc d’aquest Pla es crearia una comissió del Pas de la Casa on hi hauria membres del Comú, representants d’Andorra Turisme i INPUB, entre d’altres.

L’objectiu principal del Pla estratègic de turisme de compres és tornar a posicionar Andorra com a destinació de compres de referència. Així, Camp va posar sobre la taula les xifres d’entrada de turistes per al Pas de la Casa i va dir que en els últims cinc anys havia disminuït i per aquest motiu s’havia de fer alguna cosa per incentivar els turistes.

Els comerciants van poder intervenir durant la sessió i esgrimir els seus dubtes davant dels ministres Francesc Camp i Jordi Torres; els cònsols de la parròquia, Jordi Torres i Esther París; el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, i diferents consellers del Comú que també hi van ser presents.