Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena d’infants participen als tallers espartans

Fabricar una màscara espartana i realitzar un circuit esportiu han estat algunes de les activitats realitzades
Una cinquantena d’infants participen als tallers espartans .

Els infants que durant l’estiu realitzen activitats 4x15 aquesta setmana han participat en diferents activitats espartanes amb motiu de la Reebok Spartan Race Encamp Andorra, la cursa d’obstacles que tindrà lloc aquest cap de setmana a la parròquia.

Durant tres dies d’aquesta setmana, els infants han dut a terme diferents activitats espartanes al Prat Gran. Dilluns van elaborar màscares espartanes i van desenvolupar la imaginació i la creativitat, dimarts un taller de nutrició i dimecres van fer un circuit esportiu on van haver de posar en pràctica les habilitats físiques de cada infant.

Moments previs a la prova. Últims preparatius

Pel que fa al nombre de participants, ja s’han superat les 1.900 inscripcions. Per a les persones que vulguin participar i encara no s’hagin registrat ho podran fer fins i tot el mateix dia de la cursa. Així mateix, diferents empreses del país han promocionat per les xarxes socials diferents codis promocionals que permeten fer la inscripció a un preu més reduït.

Des de dimarts que els operaris treballen per muntar el recorregut de la cursa d’obstacles més dura del món i es preveu que ho acabin d’enllestir aquesta mateixa tarda.

Aquest divendres a partir de les 16.30 hores al Prat Gran tindrà lloc la inauguració de la cursa, les autoritats donaran la benvinguda a tots els participants, s’oferirà a tots els assistents un berenar i es farà entrega dels dorsals.

Cal recordar que durant tot el cap de setmana, el servei de bus entre Encamp i el Pas de la Casa fins a Grau Roig serà gratuït, amb la voluntat de facilitar l’accés a la sortida de tots els corredors i acompanyants.