Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Un món de fantasia' d'Yvette Groslimond arriba a Encamp

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 17 de gener del 2020, de dilluns a dijous de 8 a 17 hores i els divendres de 8 a 15 hores.
'Un món de fantasia' d'Yvette Groslimond arriba a Encamp.

La sala d'exposicions del Comú d'Encamp ha estat l'escenari, aquest dimarts, de la inauguració de l'exposició 'Un món de fantasia' de l'artista local Yvette Groslimond. L'acte, presidit pels cònsols d'Encamp, Jordi Torres i Esther PArís, ha comptat amb l'assistència d'un gran nombre de persones que han volgut recolzar a Groslimond.

Després d'una vida professional intensa, tant a Andorra com a Espanya, Yvette Groslimond ens presenta una exposició eclèctica, amb obres pictòriques, escultura, gravat i treballs de vidre, que mostren l'evolució de l'artista amb el pas del temps, i com diu Groslimond "no tinc una evolució lineal, he fet el que sempre he volgut i he sentit".
En l'àmbit escultòric mostra una gran habilitat per produir obres realistes i amb un gran dinamisme. Després d'uns inicis figuratius, la seva pintura pot qualificar-se de "realisme abstracte". Seguint el mestratge del malaurat John Morrison, de qui va ser l'alumna durant uns quants anys a Encamp, suggereix figures i situacions sorgides de formes inconnexes i explora amb textures i colors. Utilitza també tècniques mixtes per donar volum a les seves obres i combinar l'experiència escultòrica amb la pintura i així aconseguir contrastos sorprenents.

El seu vessant més intimista l'expressa amb els gravats, on també incorpora formes i figures que amplien les possibilitats de la planxa de metall. Les temàtiques principals de la seva obra són l'amor matern i la joventut. Tot sovint incorpora un humor amable que apropa l'obra de l'espectador, fent-la encara més entranyable.

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 17 de gener del 2020, de dilluns a dijous de 8 a 17 hores i els divendres de 8 a 15 hores.