Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de persones assisteixen a la presentació del llibre "El manual del éxito interior" de Marc Romera

Romera presenta la seva segona obra basada en històries reals i contes que pretenen motivar i fer reflexionar el lector
Un centenar de persones assisteixen a la presentació del llibre "El manual del éxito interior" de Marc Romera.

La sala d'actes de La Valireta ha estat l'escenari, aquest vespre, de la presentació del segon llibre de Marc Romera, 'El manual del éxito interior', que el 'coach' defineix com una barreja de dades, com la definició de què és la intel·ligència emocional, amb petites històries amb reflexions finals i alguns exemples reals de superació personal i de perseverància, entre les que podem trobar el cas de Walt Disney, entre d'altres.

Romera ha argumentat als assistents a l'acte que el seu llibre és honest, i que s'hi poden trobar coses i valors que tots coneixem, però que de tant en tant cal recordar-les, com que "tot el que és difícil, sempre val la pena", o que "la vida està feta per gaudir-la i que s'han d'agrair els bons moments".

Del llibre 'El manual del éxito interior' se n'han editat mil exemplars per al mercat andorrà, però se n'imprimiran més, ja que de la seva primera obra se n'han venut més de 10.000, amb molta repercussió al mercat espanyol. Marc Romera, Marcos Roma Coach a les xarxes, té molts seguidors, i els seus llibres també es poden trobar en versió digital.