Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar d’infants i joves participen en les activitats previstes per Carnaval a Encamp

Les activitats de l'Àrea de Jovent, de l'Espai Jove i una estada esportiva de futbol base, són algunes de les propostes que podem trobar aquesta setmana a Encamp.
Els infants de l'Àrea de Jovent a la rua del Carnaval d'Encamp.
Els infants de l'Àrea de Jovent a la rua del Carnaval d'Encamp

En el marc de les activitats de Carnaval, l’Àrea de Jovent n'organitza una aquesta setmana destinada a 38 infants de 6 a 11 anys que els endinsarà en el món de la intriga. Amb el nom d’Egipte a la Lluna, els participants hauran de descobrir qui ha robat la Lluna i podran apropar-se a la cultura egípcia mitjançant el joc, a més de gaudir d’una sortida a la neu i participar en diverses de les activitats previstes dins del programa de Carnaval.

D’altra banda, els 17 inscrits de l’Espai Jove realitzaran el 6 i 7 de març una sortida a l’Alberg de la Baronia amb una programació variada, on realitzaran activitats com reconeixement de l’entorn amb sortides en raquetes de neu, tallers d’esprai, jocs de nit, baixades amb trineu, i alguna activitat més d’aventura, com un paintball a la neu.

Per finalitzar, uns 40 infants d’entre 6 i 11 anys participen, a partir d’aquest dimarts, en l’estada esportiva de futbol Carnaval’14, organitzada pel FC Encamp. Durant quatre dies, els inscrits milloraran les seves habilitats esportives a partir d’entrenaments, petites competicions en grup, i treball a la piscina durant el matí. A la tarda, els nens afrontaran el repte de guanyar una lliga interna, i diverses modalitats de campionat com els tocs, els penals i els xuts a porta. L’organització té l’objectiu d’inculcar-los els valors del treball en equip i la solidaritat cap al company i millorar, en la mesura del possible, les habilitats amb la pilota.