Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últim cap de setmana per gaudir del Funicamp durant la temporada d'estiu

• Prop d’un miler de persones van pujar al giny el Dia de Meritxell, durant la jornada de portes obertes • Últim mercat d'estiu a la plaça també aquest cap de setmana amb dues actuacions musicals de Black Thursday i Punkers Love the 80s.
Imatge del Funicamp a la vall dels Cortals .
Imatge del Funicamp a la vall dels Cortals

Encamp, 10 de setembre de 2021.- El Funicamp finalitza la temporada d'estiu aquest diumenge 12 de setembre i tancarà les portes fins que s'iniciï de nou la temporada d'hivern. Aquest serà l'últim cap de setmana en què el giny estarà en funcionament amb el seu horari habitual de 10 h del matí a 17 h de la tarda.

El Funicamp es va posar en marxa el passat 3 de juliol perquè els residents i visitants poguessin gaudir del diferents atractius que ofereix la muntanya encampadana a través del Funicamp, i com a novetat d'enguany la visita a recent reconstruït orri d'Encenrera. Durant aquest període estival, els usuaris han pogut combinar el seu ascens amb vies ferrades, rutes de senderisme, excursions amb autobús 4x4 i les rutes BTT.  A més, també hi ha hagut l'oferta de restauració a Pessons i Solanelles.

Cal destacar que durant la festivitat del dia de la Mare de Déu de Meritxell d'aquest any el Funicamp ha estat obert a tot el públic de forma gratuïta. Al llarg d'aquesta jornada el giny ha acollit prop d'un miler de persones.


Mercat d'estiu a la plaça durant el cap de setmana amb actuacions musicals

Aquest cap de setmana també tindrà lloc el darrer dels mercats d'estiu a la plaça, parades d'artesania i comerç local que omplirà la plaça de Sant Miquel i els carrers dels voltants i que comptarà amb dues actuacions musicals de grups andorrans, avui a les 19 h, de Black Thursday, i  demà dissabte a les 19 h de Punkers Love The 80s.