Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida al Mercat de les oportunitats del Pas de la Casa

La Braderie espera superar l'afluència de visitants si la meteorologia ho permet
Tret de sortida al Mercat de les oportunitats del Pas de la Casa.

La Braderie ha donat el tret de sortida, aquest divendres,  amb l’objectiu de seguir superant el nombre de visitants dels altres anys. Aquest Mercat de les oportunitats del Pas de la Casa permetrà donar a conèixer, durant tot el cap de setmana, la gran oferta dels seus  establiments.

El cònsol major d'Encamp, Jordi Mas, ha explicat  que el Comú vol acompanyar aquesta iniciativa sorgida dels empresaris per dinamitzar el comerç en temporada baixa. El cònsol ha explicat que si el temps ho permet, s’espera atraure més visitants que els anys anteriors.

L’objectiu és dinamitzar el Pas de la Casa i atraure l’atenció del turisme, especialment el francès. En aquest sentit, Inpub ha realitzat un esforç per comunicar l’esdeveniment als principals mitjans de comunicació del sud de França.

L’esdeveniment, organitzat per la Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa amb la col·laboració del Comú d’Encamp i d'Andorra Turisme, compta amb diferents activitats per a tots els públics, infants i adults com són inflables i tallers per als més menuts i espectacles itinerants.

Recordatori de talls de carrer

Durant l’esdeveniment, i per tal de facilitar el seu bon funcionament, es manté tancat l’accés rodat a diversos carrers del Pas de la Casa. Així, es converteixen en espais per a vianants els carrers Abelletes, Comtes de Foix, Pariatges, Pere d'Urg, Major i l'avinguda Encamp. A més, també es tanquen parcialment el carrer Catalunya (fins a l'alçada del carrer Estret) i el carrer Sant Jordi (amb entrada a l'aparcament Coprínceps).