Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Treballadors del Comú formen un equip de bàsquet

De moment ja han disputat dues jornades amb una victòria i una derrota.
Treballadors del Comú formen un equip de bàsquet.

La bona entesa entre un grup de treballadors del Comú els ha portat a formar un equip de bàsquet per participar en la lligueta de 3x3 Adecco B3 Interempreses, impulsada per la Federació Espanyola de Bàsquet. L’integren el capità, Robert Gil, acompanyat per Gerard Gil, Jordi Olcina, Xavier Isern, Manolo Adran, Felipe Gonçalves i Hector Rodríguez. De moment ja han disputat dues jornades amb una victòria i una derrota.

El proper partit serà dijous 3 d’abril contra l’equip d’RTVA a les 21.30 hores al Poliesportiu d’Andorra i la lligueta s’acabarà el 22 de maig. El guanyador de la competició de 3x3 podrà participar en la fase final que la Federació Espanyola de Bàsquet organitzarà a Madrid al juny. Més informació sobre els propers partits a www.fab.ad.

Els dos primers partits s’han jugat aquest passat dijous 27. El primer ha estat contra el Comú d’Escaldes-Engordany i ha acabat amb victòria encampadana, 16-8. Pel que fa al segon, contra IN Instal·lacions Integrals, el joc ha estat més ajustat, amb un resultat de 13-10, a favor dels contrincants.