Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torres: “La remodelació farà útil i segura la infraestructura de Prada de Moles”

L'activitat actual s'ubicarà al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp mentre durin les obres

El Comú d’Encamp ha presentat, aquest dijous, el projecte de remodelació de Prada de Moles. Aquesta iniciativa permetrà condicionar la infraestructura esportiva per fer-la útil per a la parròquia. Tal com ha explicat el cònsol menor, Jordi Torres, el projecte, molt necessari i demanat pels encampadans, es va començar a gestar fa 1 any i s’ha anat ampliant i adaptant a les possibles necessitats de la parròquia.

Un camp de futbol i rugbi reglamentari, dues pistes de tennis i dues de pàdel, graderies per a 550 persones, vestuaris i accessibilitat adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Aquesta és la proposta de remodelació de Prada de Moles que ha presentat, aquest dijous, el Comú d’Encamp. Tal com ha explicat el cònsol menor, Jordi Torres, la remodelació de la infraestructura ha de permetre fer útil una instal·lació “important per a la parròquia”.

Aquesta estructura, que es gestionarà des del Comú, ha tingut en compte la possible evolució, i per aquest motiu, s’ha deixat una previsió d’aigua, llum i clavegueres separada per a les dues àrees (futbol-rugbi/tennis-pàdel) per assegurar-ne el bon funcionament en cas que es volgués gestionar per separat.

El projecte ha comptat amb les aportacions de nombroses entitats i institucions ja que s’han mantingut reunions amb els diferents actors implicats com les federacions de rugbi, de futbol i de tennis o el FC Encamp.

Torres ha emmarcat el projecte en una voluntat de fer prosperar la parròquia. En aquest sentit, ha recordat l’aposta decidida per seguir potenciant les estades esportives. El projecte costarà uns 2,8 milions d’euros i comptarà amb una dotació de 650.000 euros i l’enquitranament del paviment, a càrrec del Govern d’Andorra.

L’activitat actual de Prada de Moles s’ubicarà al Complex d’Encamp, tant a la sala polivalent com a un camp de futbol 7 exterior que s’està adequant sobre la sala de festes i de conferències, mentre durin les obres. En aquest sentit, s’espera la publicació del concurs en dues setmanes i que l’execució de les obres duri uns 10 mesos.