Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la Festa Holi Andorra a Encamp

L’esdeveniment tindrà lloc al Prat Gran d’Encamp de 10 a 13 hores
Torna la Festa Holi Andorra a Encamp.

El pròxim 26 de juny el Prat Gran d'Encamp s'omplirà de colors i música amb la quarta edició de la festa Holi Andorra, una celebració organitzada per Samarkanda i patrocinada pel Comú d'Encamp, amb la col·laboració d'Indina, l'Associació espanyola de Kundalini Ioga (delegació Andorra), Diana Torra Centre i l'Associació d'Empreses d'Encamp.

La festa començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 13 hores. Durant aquestes tres hores els assistents gaudiran de dansa, música, mercat, festa i colors. Enguany, com a novetat, a les 10 h es realitzarà una classe gratuïta de ioga que té com a únic requisit portar el mat.

Diana Torra, organitzadora de l’esdeveniment, recomana que la gent que vulgui participar, primer de tot han de venir amb ganes de passar-ho bé, i sobretot, anar vestit amb una roba que sàpiga que no vol tornar a fer servir, perquè quedarà plena de colors.

L’organització posarà una paradeta on es vendran sobres de pigments de colors que es llençaran a l’aire, donant així la benvinguda a la primavera.