Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

[TALLRN22] Autoritats franceses i andorranes analitzen l'evolució dels treballs a la RN22

El Comú d'Encamp ha posat a disposició l'abocador del Maià perquè s'hi puguin traslladar les terres extretes del sanejament de la zona afectada i d'aquesta manera agilitzar les tasques que estan realitzant els operaris francesos.
[TALLRN22] Autoritats franceses i andorranes analitzen l'evolució dels treballs a la RN22.

Una delegació andorrana, encapçalada pel cap de Govern en funcions, Antoni Martí, el ministre d'Economia i Ordenament Territorial en funcions, Gilbert Saboya, el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, i l'ambaixadora d'Andorra a França, Cristina Rodríguez, s'ha traslladat avui a fer una visita de l'evolució de les obres que s'estan duent a terme a la RN22 a l'altura del Pont de la Mina per tal de fer el punt de l'evolució de les obres amb les autoritats franceses.

La delegació francesa ha estat encapçalada pel secretari general d'Afers regionals d'Occitània, Marc Zarrouati, el director Interdepartamental de les carreteres del Sud-oest, Hubert Ferry-Wilczek, autoritats de la DIRSO, i de les prefectures de Pirineus Orientals i de Prades i l'ambaixadora de França a Andorra, Jocelyne Caballero.

Durant la visita s'ha pogut constatar la bona marxa de les intervencions que s'estan fent sobre el terreny. Les autoritats franceses competents han explicat els treballs de sanejament que s'estan duent a terme i han fet una previsió de les accions que s'han de fer per a l'estabilització de la zona per tal de restablir el trànsit en aquesta via com més aviat millor.

Tanmateix, durant la trobada, el Comú d'Encamp ha posat a disposició l'abocador del Maià perquè s'hi puguin traslladar les terres extretes del sanejament de la zona afectada i d'aquesta manera agilitzar les tasques que estan realitzant els operaris francesos.

Les autoritats d’ambdós territoris s’han emplaçat en la pròxima trobada prevista per al dilluns dia 13 de maig, a la prefectura d’Occitània a Tolosa per tal de poder concretar de manera més precisa la possible data d’obertura de la carretera.