Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller pràctic intergeneracional entre els joves i la gent gran d’Encamp per explicar l’aplicació mòbil de l’Uclic

· Durant l’activitat, els usuaris de l’Espai Jove mostraran als assistents les diferents funcionalitats que ofereix la plataforma, com la reserva en línia. · La iniciativa és gratuïta i tindrà lloc el 10 de maig al Cafè del Poble i el 17 i 31 de maig al Punt d’Informació Juvenil, les tres sessions es faran a les 15 h. Cal reservar prèviament a La Valireta o al 731 670.
Taller intergeneracional sobre l'aplicació de l'Uclic d'Encamp..
Taller intergeneracional sobre l'aplicació de l'Uclic d'Encamp.

Encamp, 4 de maig de 2023.- El Comú d’Encamp ofereix un taller pràctic intergeneracional entre joves i gent gran per donar a conèixer totes les funcionalitats de l’aplicació mòbil que disposa l'Uclic, el servei de transport a la demanda d’Encamp.

Durant l’activitat, els joves de l’Espai Jove de la parròquia ensenyaran a la gent gran a utilitzar la plataforma mostrant-los les diferents possibilitats que permet, com la reserva en línia, que es pot fer de forma directa des del mòbil.

La iniciativa pretén facilitar l'accés tant del servei com de l'aplicació a tots els ciutadans i, alhora, fomentar una activitat conjunta entre els dos col·lectius fent que convisquin i comparteixin impressions.

El taller és gratuït i comptarà amb un total de tres sessions. La primera tindrà lloc el 10 de maig al Cafè del Poble, a les 15 h, la segona i la tercera es faran al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp els dies 17 i 31 de maig, també a les 15 h. Les places són limitades, per tant, cal fer inscripció prèvia a La Valireta o trucant al 731 670.