Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Susana Ginesta presenta "Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre"

La Biblioteca Comunal d’Encamp acollirà l'acte, el pròxim dimecres a les 20 hores
Susana Ginesta presenta "Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre".

La Biblioteca Comunal d’Encamp acollirà, el pròxim dimecres a les 20 hores, la presentació del primer llibre de Susana Ginesta, Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre.

Amb aquest títol, Ginesta ofereix el seu punt de vista a tots els que en algun moment s’han plantejat emprendre en tota la seva extensió, ja sigui un negoci, fer un canvi d’orientació professional o, un nou projecte que impliqui "fer el pas". Aquest llibre ha d’ajudar a fer reflexionar a totes les persones que un dia han tingut aquesta inquietud, gràcies a les seves experiències personals i al que va viure i aprendre a les Súper Jornadas para Mini Emprendedores (SJME), que van ser el punt de partida per començar a perseguir el seu somni.

"Espero que sigui un punt de sortida per a qualsevol que vulgui emprendre un nou projecte a la seva vida. Mai no és tard per fer-ho. Si tens un somni, persegueix-lo i lluita per fer-lo realitat.", ha indicat l’autora.

Ginesta és una apassionada de la literatura i l’escriptura i fa molts anys que, malgrat no dedicar-s'hi professionalment, produeix contes i relats sense que hagin sortit a la llum. Amb Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre, es publica el seu primer llibre que espera que doni força a altra gent per apostar per la seva passió.