Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Surten a la venda les entrades per a l’espectacle ‘Concert Concepte’ dels Brodas Bros

El grup portarà els seus ritmes i danses urbanes a la parròquia d'Encamp el pròxim 13 d'octubre, en un espectacle adreçat a petits i joves.
Cartell promocional del grup..
Cartell promocional del grup.

Aquesta setmana han sortit a la venda les entrades per a l’espectacle ‘Concert Concepte’ del grup de dansa urbana Brodas Bros, que actuarà al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp el proper diumenge 13 d’octubre a les 18.00 hores.

Funky, hip hop i unes coreografies carregades de bon humor i d’un so sorprenent: aquesta és la proposta d’aquest grup de dansa urbana. Els ritmes dels Brodas Bros combinen el calaix flamenc, el saxo i la flauta travessera, tot amb el denominador comú dels ritmes urbans i moderns.

A part de l’actuació, els Brodas Bros dirigiran el diumenge al matí dos tallers, un per a nens de 8 a 12 anys, que es farà d’11.00 a 12.00 hores, i un altre per als majors de 13 que es farà entre les 12.15 i les 13.45 hores, i que introduiran a joves i petits en la dansa urbana.

‘Concert Concepte’ es va estrenar la passada edició del festival Grec i tindrà un cost de 8 euros mentre que els tallers, que es faran tot el diumenge al matí, tenen un cost de 10 euros, i inclouen l’entrada.

Les places són limitades i les entrades es podran comprar al Departament de Cultura o al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp.