Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Suggeriments per competir aquest cap de setmana a la Spartan Race

Si participes aquest cap de setmana al Campionat d’Europa de la #SpartanRaceEncampAndorra, hauràs d’estar pendent de la previsió del temps a Grau Roig i anar preparat
Suggeriments per competir aquest cap de setmana a la Spartan Race.

Aquest cap de setmana les previsions meteorològiques indiquen que serà fred i amb inestabilitat. És per aquest motiu que es recomana a tots els espartans que participaran en el Campionat d'Europa de la Spartan Race, de les següents obligacions i suggeriments de material, per poder lluitar contra els elements de manera eficient i que la cursa esdevingui èpica.

Tots els participants hauran de portar obligatòriament un xiulet d’emergència que funcioni en fred (per exemple, FOX 40 o similar) i una manta d’emergència lleugera i compacta. Cap corredor podrà competir sense aquests elements, que es comprovaran a l’àrea de sortida.

Tanmateix, es recomana el següent als participants que acudeixin a la cita proveïts amb malles llargues, una capa o similar per la part superior, guants, una gorra, paravents tècnic, sabatilles de trial amb un bon dibuix a la sola i sense claus i un recanvi de tot si la intenció és competir en totes les proves.