Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Spartan Race seguirà formant part del calendari d’activitats de primavera d’Encamp per quatre anys més

· La sessió del consell de comú ’ha aprovat la liquidació del 2023 amb una inversió de 9,1 M€, dels 35 M€ executats, una reducció de l’endeutament d’1,5 M€ i un resultat de -160.622,21 €
Un instant del Consell de Comú d'avui..
Un instant del Consell de Comú d'avui.

.- El comú d’Encamp ha aprovat, en el marc de la sessió del consell de comú d’avui, el conveni per mantenir durant quatre anys més l’esdeveniment esportiu Spartan Race Encamp-Andorra al centre de la parròquia que seguirà formant part del calendari d’activitats de primavera.

La cònsol major ha destacat que “seguim apostant per un dels esdeveniments esportius més importants a la parròquia, consolidant Encamp i el Pas de la casa com a destinació de turisme esportiu i familiar” i ha afegit que “són esdeveniments que han de ser motor de reactivació econòmica fora de la temporada d’esquí”

Segons l’estudi d’impacte econòmic realitzat durant la darrera edició, Spartan Race Encamp-Andorra, suposa un impacte positiu d’1,2 milions d’euros en 3 dies. Mas ha remarcat que “l’esdeveniment que es realitza en col·laboració amb Andorra turisme i tot el sector turístic de la parròquia suposa un cap de setmana de plena ocupació”.

Liquidació del pressupost 2023

En el marc del Consell de comú també s’ha aprovat la liquidació de l’exercici 2023, amb un execució de despeses  de 35,15 M € i de 34,99M€ en ingressos. Les inversions han ascendit a 9,2M€ i l’endeutament s’ha reduït en 1,5M€. El resultat de l’exercici ha estat de -160.6222,21 euros.

Podeu consultar el resum de la liquidació aquí.

Moratòria de dos anys més per a l’aplicació de l’Ordinació de terrasses als establiments de l’avinguda d’Encamp del Pas de la Casa

La remodelació de l’avinguda d’Encamp del Pas de la Casa és un dels projectes inclosos en la nova concessió del domini esquiable que s’ha d’iniciar aquest 2024, per tant, es proposa la prolongació de la suspensió, per un període de dos anys més a partir de la publicació del decret corresponent al BOPA, de l’adaptació per part dels titulars de terrasses d’aquesta avinguda a la nova Ordinació vigent, “ja que no demanarem als establiments que facin l’adaptació de les terrasses a la normativa i posteriorment hagin de desmuntar i adaptar-se al projecte de l’avinguda d’Encamp”, tal i com ha indicat la cònsol major.

 

Adjudicació de les obres de millora i remodelació de l’espai de bar, terrassa  i pista de voleibol de la piscina de la Mola

 

El consell de comú ha adjudicat la FASE II de l’obra de remodelació de la piscina de la Mola, a l’empresa Sideco SL, guanyadora del concurs, un lot, per un import de 79.940,04€ sense IGI i un altre lot, per un import de 262.627,50€ sense IGI. Els treballs consistiran en adequar la pista de voleibol, i per altra banda, la remodelació de la cuina, el bar i el paviment de la terrassa, així com el nou mobiliari.