Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Spartan Race convoca els espartans a assistir a l’entrenament oficial previ a la cursa

El cap de setmana del 30 i 31 de juliol, la parròquia encampadana rebrà una de les curses d’obstacles més dures del món, la Spartan Race.
Spartan Race convoca els espartans a assistir a l’entrenament oficial previ a la cursa.

Des de l’organització s’ha optat per organitzar un entrenament oficial previ a la prova a la zona dels Cortals d’Encamp. La cita tindrà lloc el pròxim dissabte 16 de juliol a les 10 del matí i es preveu que s’allargui una hora i mitja. L’entrenament permetrà a tots els participants entrenar-se amb corredors experimentats i entrenadors de la Spartan.

Per participar a l’entrenament del pròxim 16 de juliol cal fer inscripció prèvia, que és gratuïta, en el següent enllaç:  https://www.upmysport.es/listings/2630-spartan-workout-tour-andorra/booking_options/9422/bookings/new.

A més, des de l’organització recomanen anar ben equipat amb roba esportiva i portar aigua per hidratar-se i una tovallola.

L’entrenament consistirà a fer alguns exercicis a partir d’una gimcana però sense material i així s’oferirà un tastet del que serà la prova d’obstacles els pròxims 30 i 31 de juliol.

Podeu veure un entrenament oficial previ aquí.