Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Signat el contracte amb SAETDE pel domini esquiable Pas de la Casa-Pic Maià-Grau Roig

Signatura del contracte amb SAETDE.
Signatura del contracte amb SAETDE

Encamp, 25 de març del 2024.- El comú d’Encamp ja té signat el contracte amb SAETDE corresponent a l’adjudicació de la concessió administrativa en règim d’ocupació privativa de béns i terrenys comunals per la creació i explotació del domini esquiable anomenat Pas de la Casa-Pic Maià-Grau Roig.

Per qüestions d’agenda la signatura es va dur a terme la setmana passada, per tal de procedir, durant les properes setmanes, a elevar-lo a públic dipositant-lo davant de notari.

La signatura del document va anar a càrrec dels cònsols de la parròquia, Laura Mas i Xavier Fernàndez, actuant aquest segon com a testimoni. Per part de SAETDE van signar el document la presidenta de la Societat, Olga Alves, i el conseller delegat, Joan Viladomat.

El contracte inclou de forma detallada els drets i les obligacions de la nova concessió del domini esquiable Pas de la Casa-Pic Maià-Grau Roig per als propers 50 anys, d’acord amb l’acord d’adjudicació pres el passat mes de setembre i l’aprovació del document contractual feta a finals d’any, ambdues aprovacions per unanimitat en el sí del consell de comú.