Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió informativa a Encamp sobre la candidatura d’Andorra a la Unesco com a primer país íntegrament reserva de la biosfera

· La trobada, organitzada pel Govern d'Andorra, està oberta a tothom i es farà a les 20 h a la sala d'actes de La Valireta. · Durant l’acte es parlarà del que significa ser reserva de la biosfera i de la importància que pot tenir aquest reconeixement per a Andorra.
Sessió informativa a Encamp sobre la candidatura d’Andorra a la Unesco com a primer país íntegrament reserva de la biosfera .

Encamp, 28 d'abril de 2022.- La sala de teatre de la Valireta d’Encamp acull dilluns 2 de maig, a les 20 h, la reunió informativa "Andorra, reserva de la biosfera", organitzada pel Govern d’Andorra.

L’acte està obert a tot el públic i serà una oportunitat per conèixer de prop el projecte que està desenvolupant l'executiu perquè el Principat esdevingui el primer país del món íntegrament reserva de la biosfera de la Unesco.

Durant la reunió s’explicarà què és ser reserva de la biosfera i quins són els objectius i trets que cal tenir per poder assolir-ho. A més, es detallarà la importància per a Andorra d’optar a aquest reconeixement i quins són els motius per presentar la candidatura, que es preveu entregar aquest any 2022.

La reunió d'Encamp és la tercera de les set trobades que s'estan duent a terme a les parròquies per apropar el projecte a tots els ciutadans. La primera reunió va ser a Ordino, seguida de la de Canillo. I després de l'encampadana serà el torn de Sant Julià, La Massana, Andorra la Vella i, finalment, Escaldes-Engordany.

Podeu consultar la pàgina web que s'ha creat per explicar el projecte: Candidatura Andorra Reserva de la Biosfera