Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sengles cavalcades recorreran els carrers d’Encamp i del Pas de la Casa la vigília de Nadal

Encamp i el Pas de la Casa es preparen per rebre la visita del Pare Noel que, com cada any durant la vigília del Nadal, recorrerà els principals carrers de la parròquia i del Pas. La visita, que comença a les 6 de la tarda a Encamp i a les 8 del vespre al Pas de la Casa, és una oportunitat única perquè els més menuts vegin de ben a prop un dels protagonistes que més esperen per satisfer les seves il·lusions i expectatives en la primera de les nits màgiques d’aquest període.
El Pare Noel, en una de les seves visites recents a Encamp..
El Pare Noel, en una de les seves visites recents a Encamp.

A banda de poder admirar com el Pare Noel es passeja pels carrers repartint caramels i somriures, els infants poden adreçar-s’hi directament, entregant la seva carta en mà, al final del recorregut. A Encamp, l’entrega de cartes tindrà lloc a la plaça dels Arínsols i al Pas, a la sala de festes del Centre Esportiu.

Les Misses del Gall

Un cop s’ha acomplert la missió d’entregar les cartes, la celebració de la vigília del Nadal  continua, en família, amb la tradicional Missa del Gall. Al Pas de la Casa, la celebració litúrgica comença a 2/4 de 8 del vespre, a l’església de Sant Pere. A Encamp té lloc al punt de la mitjanit, a l’església de Santa Eulàlia. En acabar les misses, els assistents podran gaudir d’un petit ressopó a base de coca i vi bullit per fer menys crua la fredor de la nit.