Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segon cap de setmana del VI Torneig futbol base del FC Encamp

Els dies 17 i 18 de juny, el FC Encamp organitza el sisè torneig de futbol base en categories infantil i cadet amb 17 equips participants
Imatge del torneig del passat cap de setmana.
Imatge del torneig del passat cap de setmana

El cap de setmana del 17 i 18 de juny, el FC Encamp aplegarà a Prada de Moles un total de 17 equips de futbol vinguts de Catalunya i d’Encamp en categories infantils i cadet, que realitzaran durant tot el cap de setmana un total de 38 partits.

El sistema de torneig és el de lligueta classificatòria a una volta i enfrontament directe segons classificació amb encreuament entre els diferents grups. Tots els partits del campionat seran a una sola part de 20 minuts, sent la durada de la fase final de 2 parts de 15 minuts. En el cas d’empat, es decidirà a penalts.

Els partits de dissabte començaran a jugar-se a les 8.30 hores fins a les 20.05 hores, ininterrompudament. La fase final, on s’aniran fent els encreuament per decidir les posicions de la novena a la primera, es jugaran diumenge a partir de les 8.30 hores.

Els equips participants en aquest torneig seran, amb tres equips, el CFB Hospitalet de l’Infant I el Diagonal CE, amb dos equips el FC Encamp, l’EF Cervera i el FIF Lleida, I amb un equip l’AT Berguedà, el CE Puig-Reig, el CD Cassà, el CD Almeda I l’EDFOR.