Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sedano: "Venim a Encamp a retrobar-nos amb la simbiosi guanyadora que ens fa aconseguir títols"

El cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, ha rebut aquest dimarts al Comú l’entrenador del FC Barcelona de futbol sala, Marc Carmona, i el capità de l’equip, Paco Sedano, en la presentació de l’estada de pretemporada de la secció del Barça a Encamp.
Sedano: "Venim a Encamp a retrobar-nos amb la simbiosi guanyadora que ens fa aconseguir títols".

Marc Carmona ha agraït al Comú d’Encamp, al personal del departament d’esports i a l’hotel la bona acollida i les facilitats de treball que sempre troben en terres encampadanes. Carmona ha indicat que enguany les condicions meteorològiques són fabuloses per al volum d’entrenament que l’equip realitza durant aquesta estada, en què s’estan fent jornades de tres sessions de treball. A més, Carmona ha destacat que la feina que es fa a Encamp assenta les bases de l’equip per a la temporada, i que ara el que cal és treballar més i millor, per poder canviar la dinàmica dels partits importants, que els han deixat fora de tots els títols la passada temporada.

Per la seva banda, el capità de l’equip, Paco Sedano, ha assegurat que cal treballar i millorar la defensa, i que estan a Encamp amb ganes de recuperar la confiança en el joc i que tot l’equip té una segona oportunitat per treure’s l’espina d’una mala temporada. Tanmateix, Sedano ha valorat molt positivament el personal de les instal·lacions encampadanes perquè "en una pretemporada tan dura, ells fan que tot plegat passi millor".

Jordi Mas ha destacat que el feedback que rep Encamp amb les estades de les seccions del Barça és, per una banda, el prestigi de rebre el FC Barcelona i per una altra banda, les promocions que es fan al Palau Blaugrana, que ofereixen un bon retorn per a la parròquia.

En acabar la presentació, hi ha hagut intercanvi d’obsequis entre el representant del Comú i els integrants del FC Barcelona, i la fotografia de família amb els jugadors i el cos tècnic de l’equip.