Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Romà de les Bons acull una sessió de ioga a l'aire lliure com a inici de les activitats esportives dirigides d'aquest estiu

· Al llarg d'aquest estiu hi haurà més de 100 activitats esportives a l'aire lliure gratuïtes encarades a persones majors de 14 anys. · És obligatori fer reserva prèvia amb un màxim d'antelació de 48 h trucant al 732 700 per a les activitats d'Encamp i al 755 111 per a les del Pas de la Casa, també es pot fer a les recepcions dels centres esportius.
Sant Romà de les Bons acull una sessió de ioga a l'aire lliure com a inici de les activitats esportives dirigides d'aquest estiu.

Encamp, 3 de juny de 2023.- Les activitats esportives a l'aire lliure programades per aquest estiu van començar dissabte passat amb una sessió de ioga a Sant Romà de les Bons. L'activitat va anar a càrrec de Valeria Berisso i va comptar amb una desena de participants.

Les pròximes sessions de ioga els dissabtes seran al llac d’Engolasters (15 de juliol a les 10:00) i a la terrassa panoràmica de l’edifici de Solanelles el 12 d’agost (la sessió serà a les 10:30 i la sortida des del Funicamp es farà a les 10 hores).

En total, al llarg de l'estiu hi haurà més de 100 activitats esportives a l'aire lliure. Com a novetats d’aquest any hi haurà dues sortides de senderisme al cap de Rep amb una sessió de ioga, les classes de cycling a la terrassa del nou gimnàs d’Encamp i el circuit de muntanya i força i aiguagim al Pas de la Casa.

Les activitats s'han organitzat des del Departament d'Esports del comú d'Encamp per quart any consecutiu amb l'objectiu de dinamitzar l'espai públic amb activitats a l'exterior i difondre hàbits saludables entre la població.

Totes les activitats són gratuïtes i estan encarades per a persones majors de 14 anys (els assistents de 14 a 17 anys hauran d'anar acompanyats per un adult). És obligatori realitzar la reserva prèvia de plaça amb un màxim de 48 h d’antelació

La reserva es fa trucant al telèfon +376 732 700 per activitats a Encamp i al +376 755 111 per a les activitats del Pas de la Casa, o a les recepcions dels centres esportius.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES ACTIVITATS