Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les inscripcions per al Taller de deconstrucció teatral

La Companyia LapsusTeatre, amb la col·laboració del Comú d’Encamp, organitza un nou taller amb l’objectiu d’afavorir la formació i convidar els interessats en el teatre a entrar en contacte amb el món de les arts escèniques.
S’obren les inscripcions per al Taller de deconstrucció teatral.

El ‘Taller de deconstrucció teatral’, de dotze hores de durada, tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i 12 d’octubre a la sala d’actes de La Valireta, a Encamp, i serà impartit per l’actor i director Joan Hernández.

L’objectiu d’aquest taller és aprofundir en les eines de l’actor a través de la deconstrucció per descobrir com a partir de diàlegs buits de contingut o imatges i quadres plàstics sense sentit aparent es pot arribar a construir una història plena de significat.

El preu del taller, obert a totes les persones majors de 16 anys, és de només 5 euros. Les places són limitades i la data límit per fer les inscripcions és el 9 d'octubre.

Per formalitzar la inscripció cal adreçar-se al Departament de Cultura del Comú d’Encamp, carrer de la Valireta núm.2, omplir la sol·licitud i fer efectiu el pagament del taller.