Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inaugura l’exposició internacional FotoSport 2013 amb una mostra de les millors imatges esportives

Les seixanta millors fotografies a concurs es podran veure a la sala d'exposicions del Comú d'Encamp fins al proper 31 d'octubre.
La sala d'exposicions del Comú acull la mostra..
La sala d'exposicions del Comú acull la mostra.

La mostra de les seixanta millors fotos que han participat al certamen de fotografia FotoSport 2013 es podran veure a la sala d’exposicions del Comú d’Encamp fins al proper 31 d’octubre.

En aquesta edició s’han presentat a concurs unes 1.500 fotos de temàtica esportiva provinents de 36 països, segons ha explicat el comissari de l’exposició, Josep Maria Casanoves.

El president de la Federació Andorrana de Fotografia, Joan Burgues, ha assenyalat que aquesta exposició ajuda a difondre la fotografia esportiva al Principat i ha destacat el caràcter internacional de la biennal, que després d’Encamp passarà per altres ciutats d’arreu del món.

En total s’han premiat 21 fotografies dividides en les seccions Lliure Color, Lliure Monocrom, Esport Femení i Esport Infantil, a més del premi al millor autor del certamen, que ha estat per al català Andreu Nogueró.

A part dels treballs premiats, fins al proper 31 d’octubre també es podran veure una quarantena més de fotos destacades pel jurat per la seva qualitat.

El cònsol major d'Encamp, Jordi Mas, i la consellera de Cultura i Socials, Olga Moreno, han assistit a aquesta inauguració que ha portat els millors treballs de fotografia esportiva de tot el món a Encamp.