Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obren les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu

Enguany, el centre d'interès de les activitat és ‘Continental Cultura’
S'obren les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu.

El Departament de Joventut i Esports del Comú d'Encamp ha organitzat com cada any les Colònies d'Estiu i les activitats 4X15.

Enguany, el centre d'interès de les activitat és ‘Continental Cultura’. Es tracta d'un mitjà educatiu que ajuda a globalitzar i interrelacionar un conjunt d’aspectes que quedarien deslligats entre si.

Les colònies es faran a l’Alberg de la Baronia i s’organitzaran en dos torns: del 4 al 15 de juliol i del 18 al 29 de juliol. Les colònies van adreçades a nois i noies d’entre 8 i 17 anys.

En total hi ha 50 places i el preu és de 210 euros per als infants i joves de la parroquia, de 250 euros per als infants i joves del país, i de 465 euros per a infants i joves de fora del país. A més, a totes les persones que disposin del carnet del Club Piolet o Carnet Jove se’ls farà un 10% de descompte i al segon germà, un 20%.

D’altra banda, el repertori d’activitats 4X15 va adreçat a infants d’entre 6 i 12 anys. Les activitats tindran lloc a l’àrea de jovent i les instal·lacions del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. En aquesta ocasió, les activitats están previstes del 4 de juliol al 2 de setembre, de dilluns a divendres de les 8.30 a les 20 hores. Les places están limitades a 50 persones per setmana.

El preu de les activitats 4X15 és de 85 euros la semana, excepte la setmana del 16 al 19 d’agost, en què el preu és de 75 euros. Les persones que disposin del carnet del Club Piolet o Carnet Jove se’ls farà un 10% de descompte i al segon germà, un 20%.

L’objectiu de les activitats 4X15 i de les Colònies d’Estiu és potenciar la convivència, el respecte i els valors de l'educació en el lleure amb un centre d’interès comú, en aquesta ocasió ‘Continental Cultural’.

L'oferta esportiva d'estiu es completa amb els Campus Esportius que ofereixen els comuns amb la col·laboració del Carnet Jove, que incorporen activitats de lleure com la volta a Andorra.