Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

25 parades inauguren el primer mercat d'Encamp

Els comerciants d’Encamp, amb la col·laboració del Comú d'Encamp, han posat en marxa aquest dissabte a la plaça Sant Miquel el primer mercat d'Encamp, una iniciativa que es repetirà a partir d'ara cada dissabte fins a finals del mes de setembre.
25 parades inauguren el primer mercat d'Encamp.


El primer mercat s'ha inaugurat amb la participació de 25 parades molt variades, i s'han realitzat activitats complementàries, com una botifarrada o pintura de cara als més petits.

El cònsol major, Jordi Mas, ha apuntat que des del Comú no es va dubtar en donar suport als comerciants, ajudant-los en la cessió de l'espai i en la divulgació de l'acte. Tanmateix, el cònsol major ha explicat que espera que no només hi vagi la gent del poble sinó persones d'altres parròquies i turistes.

Segons ha explicat el cònsol, la iniciativa del mercat sorgeix d'un grup de comerciants que estan intentant recuperar l'associació encampadana, i des del Comú es valora molt positivament perquè és important disposar d'un interlocutor que permeti recollir les iniciatives i inquietuds d'aquest sector, tal com es fa al Pas de la Casa, i així poder establir un calendari de taules de treball conjunta.