Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rues escolars per donar el tret de sortida als actes de Carnaval a Encamp i el Pas de la Casa

· Els infants han sortit al carrer per desfilar classe per classe amb les disfresses perfectament confeccionades per l’ocasió i han gaudit d’un espectacle infantil · Els actes del Carnaval començaran aquest dissabte, a les 12:00, amb la Penjada del rei Carnestoltes a la plaça del Consell. El programa complet es pot consultar a comuencamp.ad/carnaval
Espectacle infantil de la rua escolar del Carnaval.
Espectacle infantil de la rua escolar del Carnaval

Rues escolars per donar el tret de sortida als actes de Carnaval, a Encamp i el Pas de la Casa aquest matí que, tot i la pluja, han pogut desfilar classes per classe amb les disfresses perfectament confeccionades per l’ocasió.
La festivitat ha aplegat al voltant de 750 infants, el professorat dels diferents centres, familiars i veïns que han volgut acompanyar la desfilada dels menuts. A més, el matí s’ha amenitzat amb espectacles itinerants i actuacions infantils.
A Encamp, la jornada ha començat amb la batucada de “Ho Peta Street Band” que ha acompanyat a tots els infants i professorat de les escoles Andorrana i Francesa i els de l’escola bressol dels Esquirolets, fins que s’han aplegat a la Sala de Congressos del Complex, on ha tingut lloc l’actuació del grup infantil “A tota màquina” de La Bicicleta.
Al Pas de la Casa, la rua dels centres educatius i de l’escola bressol els Marrecs ha sortit també a primera hora del matí des del centre del poble, amb tots els infants i el professorat que han recorregut els carrers de la vila i la celebració ha continuat amb un esmorzar i l’espectacle itinerant “Punxin”.


Les activitats del Carnaval d’Encamp per a tota la família comencen dissabte, a les 12 del migdia, amb la penjada

Els actes familiars del Carnaval d’Encamp començaran aquest dissabte, a les 12:00, amb la penjada del rei Carnestoltes a la plaça del Consell. Seguidament, hi haurà el tradicional ball de l’Esbart de Sant Romà. I ja a la tarda, a les 15:00, tindrà lloc la desfilada de carrosses i comparses. La celebració continuarà a les 17:30 amb el Show Time German i la traca infantil que continuarà amb la festa infantil ‘Just Dance’.

A la nit, a les 22:30, hi haurà la primera de les tres festes temàtiques per a adults, idea inciada l’any passat i que continua amb força aquest any. Sota la temàtica de  cinema d’animació, els assistents gaudiran d’una celebració ambientada i plena de sorpreses. A partir de les 22:30 actuarà el gruo de versions “Loca Histeria” i la nit la completaran els discjòqueis DJ Ruben Romero i DJ Moncho. A més, la millor disfressa temàtica de la nit guanyarà un premi de 250 euros. El premi es repetirà durant les dues següents festes, diumenge i dilluns amb les temàtiques de cinema, ciència ficció i anys 80s i 90s.

El programa complet amb totes les activitats de Carnaval es pot consultar a comuencamp.ad/carnaval

 

 

 

 

 

Serveis relacionats