Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reobert el casal de la gent gran a Encamp al carrer de la Valireta

· El Departament d'Afers Socials vetllarà pel compliment de la normativa. · Els padrins i padrines varen celebrar la reobertura i van agrair el detall de la rosa i el llibre ofert pel Comú.
Visita de la cònsol major d'Encamp, Laura Mas .
Visita de la cònsol major d'Encamp, Laura Mas

Encamp.23 d'abril de 2021.- El casal del poble d'Encamp ha reobert portes aquest divendres, coincidint amb el dia de Sant Jordi. Els padrins i les padrines que han assistit a aquesta reobertura han rebut la visita de la cònsol major, Laura Mas, i han estat obsequiats amb una rosa i el llibre 'Records d'Encamp', de Jordi Armengol i Fàbrega, que recull les vivències i anècdotes dels padrins i padrines d'Encamp entre el 1900 i el 1965.

El casal del poble es troba de manera provisional tot just al davant de la Valireta i ocupa un local de planta baixa. Aquesta serà la ubicació fins que finalitzin les obres que s'estan duent a terme, i que es calcula que estiguin enllestides cap al mes de juny. Llavors, aquest servei tornarà a la seva ubicació habitual.

L'horari del casal serà de les tres a les set de la tarda, i els padrins i padrines disposaran d'un espai polivalent per jugar a cartes o altres jocs de taula i també per poder prendre alguna cosa. Dues tècniques del departament d'Afers Socials vetllaran perquè es compleixin les mesures sanitàries de prevenció, com per exemple, el registre dels usuaris.