Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rècord de participació al XII Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d’Encamp amb 105 relats

· Les obres es poden votar a través del web del comú fins al dilluns 6 de desembre. · L’entrega de premis tindrà lloc el 9 de desembre a les 18:00 hores a la Biblioteca Comunal d’Encamp.
Recull de relats del premi de Narrativa Fantàstica i de Terror, Encamp.
Recull de relats del premi de Narrativa Fantàstica i de Terror, Encamp

Encamp, 29 de novembre de 2021.- El XII Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d’Encamp compta amb un èxit de participació. Enguany s’han rebut 105 relats (66 en la categoria de joves, 31 en la d’adults i 8 en la d’infants), l’any amb més participació des dels seu inici l’any 2010.

Les obres es poden votar a través de comuencamp.ad fins al dilluns 6 de desembre. Tothom que vulgui votar l’obra que més li agrada ha de clicar sobre la pestanya ‘m’agrada’ que figura a sota de cada relat.

Tal com s’indica en les bases, els vots dels ciutadans suposaran un percentatge de la classificació final i se sumaran conjuntament als vots del jurat. Aquests darrers, però, tindran un percentatge més elevat i, per tant, prevaldran sobre la decisió final.

Part del jurat està format per escriptors residents a Andorra i personal de les biblioteques comunals. En aquesta edició, els escriptors seran Iñaki Rubio, Núria Gras i Elisabet Zorita.

El lliurament de premis es farà el dijous 9 de desembre, a les 18:00 hores, a la Biblioteca Comunal d’Encamp, que serà a porta tancada només amb els guanyadors per les mesures COVID.

Des del servei comunal de biblioteques s'agraeix la participació a tots els infants, joves i adults que han presentat una obra en aquesta edició i animen a tothom a gaudir de la lectura d’aquestes obres inèdites.